Details, Fiction and بوستر پمپ ساختمان
Details, Fiction and بوستر پمپ ساختمان
Blog Article
بوستر پمپ آتشنشانی سه خط با الکتروپمپ های اتابلوک نوید موتور
به صورت کلی بوستر پمپ آتشنشانی یکی از مهمترین تجهیزات ایمنی در ساختمانها و تأسیسات صنعتی است.
مصارف صنعتی: برای تامین آب به فرایندهای صنعتی مانند شستشو، خنک سازی و بخار.
بوسترهای پمپ آب که در ساختمان های مرتفع نصب می شوند یک راهکار ایده آل و عالی برای از بین بردن افت فشار آب هستند.
بنابراین این ساختمانها میبایست به سیستم اعلام و اطفای حریق مجهز گردند و لذا به بوستر پمپ آتش نشانی که در واقع اصلیترین بخش یک سیستم اطفای حریق است، نیاز خواهند داشت.
در این مقاله سعی کردیم برای شما مواردی که در راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب مهم است را شرح دهیم و به شما بگوییم که در زمان نصب به نکاتی که گفته شده است حتما دقت داشته باشید و اگر مشکلی پیش آمد از متخصصان این حوزه کمک بگیرید.
بوستر پمپ آتشنشانی چه کاربردی دارد؟ این پمپها برای تأمین آب با فشار بالا در سیستمهای اطفاء حریق استفاده میشوند و برای مقابله با آتشسوزی در ساختمانها و تأسیسات مهم حیاتی هستند.
در سیستمهای آبیاری، برای پاشش آب با فشار مناسب به گیاهان، از بوستر پمپ استفاده میشود.
در این وضعیت پمپ اصلی نیز بصورت اتوماتیک روشن خواهد شد تا به کمک جوکی پمپ فشار سیستم را بالا ببرد. پمپ اصلی بوستر پمپ آتش نشانی تا زمانی که سیستم اطفا حریق نیازمند آب بوستر پمپ باشد در مدار باقی میماند و هر زمان که پرشر سوییچ مقدار فشار را مطابق با میزان تنظیم شده تشخیص دهد سیگنال مربوطه برای تابلو برق ارسال میگردد.
سیستم بوستر پمپ آتش نشانی باید دارای یک ورودی مخصوص آب شهری باشد. تا بتواند در مواقع اظطراری از فشار آب شهری نیز برای تامین آب اطفا حریق بهره مند گردد.
این در حالی است که با توجه به آنکه بوستر پمپ آب همواره در حال کارکرد و آبرسانی است، می بایست دارای کلکتور باشد.
بوستر پمپ آتش نشانی جهت تامین آب و فشار مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق در ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرد. این فشار و دبی از توسط مهندسین مشاور براساس مقرارت ملی ساختمان و سازمان آتشنشانی محاسبه می شود.
کاتالوگ بوستر پمپ آتش نشانی
فشار منبع آب شهری ممکن است برای تأمین این جریان آب کافی نباشد. به عنوان مثال، در ساختمانهای بلندمرتبه، فشار منبع آب شهری ممکن است برای تأمین جریان آب کافی برای طبقات بالایی کافی نباشد.